Професійні електро м’ясорубки тепер доступні всім

65

За допомогою такого обладнання, як професійна м’ясорубка, приготування фаршу стає легким і швидким процесом. Потужний апарат за кілька хвилин перемелить великі і маленькі шматки м’яса, переробить хрящі і жили. Крім м’ясних продуктів м’ясорубка промислова працює з птицею, рибою і морепродуктами. Завдяки своїй універсальності і функціональності вона виявиться незамінним агрегатом на професійній кухні і харчовому виробництві. Ресторани, столові і супермаркети по достоїнству оцінять це обладнання.

Працювати з професійними електро м’ясорубками дуже легко, тому що завдання з подрібнення великих шматків вони беруть на себе, позбавляючи кухонних робітників від важкої праці. Безсумнівним достоїнством обладнання є його здатність працювати з замороженими продуктами, а також з м’ясом з жилами, що часто потрібно в харчовому виробництві.

Види професійних м’ясорубок

– Класичні моделі мають 1 хрестової ніж і 1 решітку і призначені для роботи з невеликими обсягами м’яса з невеликою кількістю жив.

– Професійна м’ясорубка півунгер має 1 хрестової ніж, 1 підрізної дисковий ніж і 1 решітку, що розширює можливості машини з переробки жив в м’ясі і збільшує обсяги переробляються продуктів.

– Промислова м’ясорубка повний унгер обладнана 2 хрестових ножа, 1 підрізної дисковий ніж і 2 решітки, які справляються з великими обсягами м’яса з великою кількістю жил.

Область застосування промислових м’ясорубок

– Професійні м’ясорубки малої потужності призначені для маленьких підприємств харчування (близько 30 кг / год, невеликий час безперервної роботи, використовуються не завжди і для невеликої кількості фаршу, 220 вольт, 1 ніж і 1 решітка)

– Середньої потужності – для невеликих підприємств харчування та торгівлі (близько 100 кг / год, великий час безперервної роботи, використовуються постійно і для середньої кількості фаршу, 220 вольт, може бути будь-яка комплектація ріжучими частинами)

– Вище середньої потужності – для середніх підприємств харчування, торгівлі і маленького виробництва (близько 200 кг / год, великий час безперервної роботи, використовуються постійно і для середньої кількості фаршу, 220 вольт або 380 вольт, може бути будь-яка комплектація ріжучими частинами)

– Потужні – для великих підприємств харчування, торгівлі і невеликого виробництва (близько 300 кг / год, великий час безперервної роботи, використовуються постійно і для великої кількості фаршу, як правило трифазну напругу на 380 вольт і повний унгер)

– Підвищеною потужності – для великих підприємств харчування, торгівлі та середнього виробництва (близько 500 кг / год, великий час безперервної роботи, використовуються постійно і для великої кількості фаршу, трифазну напругу на 380 вольт, повний унгер)

Різноманітність моделей професійних м’ясорубок дозволяє підібрати найкращий варіант для закладів будь-якого масштабу. Компактні апарати забезпечать безперебійну роботу по поставкам фаршу в невеликих кількостях, більш потужні промислові м’ясорубки зроблять процес виготовлення фаршу невпинним навіть на м’ясопереробних підприємствах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я